Catering yiyecek tedarik etme, toplu olarak yemeklerin pişirilmesi ve servis edilmesi hizmetine denir. Günümüzde iş yerlerine, davet ve organizasyonlara catering hizmeti verilir. Sahan Yemek, iş merkezleri, bankalar, sanayi kuruluşları, okullar, hastaneler ve birçok kurumun toplu yemek hizmetlerini ve özel yemek ve catering hizmetlerini karşılamak amacı ile kurulmuştur. Sahan Yemek, lezzete, kaliteye, estetiğe, hijyene verdiği önemle ve hızlı hareket etme yeteneğiyle yepyeni bir Catering anlayışını oluşturmak üzere yola çıkmıştır ve 35 yıldır bu bilinçle devam etmektedir. 1985’den beri yemek sektöründe yükselen bir başarı grafiği çizen köklü firmalarındandır.
Sahan Yemek, "Toplam Kalite Yönetimi" çerçevesi altında tamamen cateringe özgü geliştirdiği “Kalite Kontrol Departmanı” ile hijyen anlayışını ve üstün damak zevkini her daim en üst seviyede tutmayı amaçlamıştır. Sahan Yemek, bilgisayar sistemi kontrollü alt yapısı ile teknolojinin sağladığı en son imkânları kullanarak, hedeflerini her koşulda bir adım öteye taşımasına yardımcı olur.
Departmanlara ayrılmış olan personellerimiz haftanın belirli gününde; müşteri ilişkileri yönetiminden, hijyen standartlarına, kalite yönetiminden, gıda güvenliğine kadar çeşitli konularda eğitime tabi tutulurlar.
Bu eğitimlerle hedefimiz, en iyisi olmak ve sürekli gelişim sağlamaktır.